Readings: Voor Wie?


Bekijk de volgende situatiebeschrijvingen eens. Herken je je erin, of zie je gelijkenissen met jouw leven? Dan kan ik mogelijk wat voor je betekenen!


Je hebt een vervelende gebeurtenis in je leven meegemaakt, en je hebt geprobeerd deze ver weg te stoppen in je geheugen om te vergeten. Toch voel je dat deze gebeurtenis je leven blijft verstoren. Hoe fijn zou het zijn als je iemand tegen komt die in je geheugen mee kan kijken? Dat kan met gedachten lezen (reading). Samen kun je dan die gebeurtenis herleven en verwerken, zodat jij weer verder kunt met je leven. Gedachten lezen kan en mag natuurlijk alleen met toestemming van de persoon zelf.


Je hebt een lichamelijke klacht waar je al jaren mee loopt. Je ben onder behandeling bij hulpverleners, maar de klacht blijft. Magnetiseren kan je helpen. Daarbij vindt energie-overdracht plaats: vervuilde energie wordt vervangen door gezonde energie. Hoe fijn zou het zijn als iemand met je mee kan voelen? Daardoor kunnen we kijken wat je mankeert en de klacht gericht aanpakken.


Je hebt het gevoel dat je niet alleen in huis bent. Je zit wel eens op de bank en je voelt een wind langs je heen. De deuren slaan dicht terwijl er niemand te zien is, de lampen gaan aan en uit of de radio gaat spontaan aan. Hoe fijn zou het zijn als iemand dat kan waarnemen en je huis hiervan kan bevrijden?


Je kind is vaak gevoelig en raakt snel overprikkeld. Je kind ziet dingen die anderen niet zien. Als ouders kun je hier niets mee, want jij ziet het niet. Voor het kind is het heel belangrijk dat hij/zij niet voor gek wordt verklaard. Hoe fijn zou het zijn als je kind iemand tegenkomt die met hem mee kan kijken en ziet wat hij/zij ziet? Het kind weet dan dat het de waarheid is wat hij/zij ziet. Zo kan je kind gericht geholpen worden.


Je hebt een huisdier dat zich vreemd gedraagt. Het lijkt zich niet lekker te voelen, maar je kunt er niet achter komen wat het dier mankeert. Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die de gedachten van je huisdier kon lezen en kan vertellen wat hij/zij mankeert? Door te voelen welke kwaal het dier heeft, kan je huisdier gericht geholpen worden. Steeds meer dierenartsen staan hier voor open en kunnen het dier hierdoor sneller helpen.