Gastenboek

Schrijf in het gastenboek
Vorige 2/4 Volgende

Marjo uit Lettele

zegt op 18-05-2016 om 15:58 uur:


Dank je wel Olav voor de fijne healing die je Leah hebt gegeven. Leah, mijn Tinkermerrie had een lichamelijke klacht waar ze veel last van had. Olav heeft haar onlangs een healing gegeven en daarbij kreeg hij door dat er een behoorlijke emotionele gebeurtenis had plaatsgevonden in haar leven. De healing vond plaats tussen de rest van de kudde en het was mooi om te zien dat de andere paarden inclusief mijzelf heerlijk mee resoneerden in de fijne energie. Na de healing voelde Leah energetisch veel lichter aan en na 2 dagen was ook de lichamelijke klacht verdwenen! Zo blij en dankbaar voor je healing! Warme groet, Marjo

Pasqualina uit Nijmegen

zegt op 29-03-2016 om 17:27 uur:


Bijna 4 maanden geleden heeft Olav mij en mijn paard een reading gegeven.
De reden voor mij was omdat ik niet meer wist wat ik met mijn paard aan moest. Ze viel me aan en was ontzettend boos op mij en op de wereld. Ik snapte niet wat ze bedoelde en dat leidde dat ik er over na dacht om haar in te laten slapen. Toen kwam Olav op mijn pad.
Ik moet eerlijk bekennen, ik had verhalen over hem gehoord maar bleef een beetje achterdochtig. Maar dat veranderde al snel tijdens de reading. Hij zei dingen over mijn paard die hij echt niet kon weten!
Het bleek dat mijn paard zich in haar eigen wereld had teruggetrokken. Olav heeft mij een paar dingetjes geleerd, zoals belonen voor haar angst en aarden. Na 2 weken zag ik al veel verschil. En niet alleen ik maar veel mensen om mij heen.
Door Olav ben ik een andere weg ingeslagen met haar. Ik krijg nu les in natural horsemanship en dit werp zijn vruchten echt af. Ze is ontzettend lief en knuffelig geworden. Ik kan haast niet geloven dat het hetzelfde paard is.
Olav zei op het laatst van de reading; straks loopt ze achter je aan met haar neus op je rug. En wat blijkt. Dat is gelukt!


Olav, heel erg bedankt, ook namens mijn paard!!

Karen Wezenberg uit Almere

zegt op 15-02-2016 om 08:37 uur:


Een paar weken geleden heeft Olav mij gelezen. Wat een ervaring.

Ik ken Olav al wat jaren en nadat hij mijn opa naar het licht had gebracht vertrouwde ik hem blindelings om zelf een onder handen (geest) genomen te worden.

Vond het heel spannend omdat ik niet wist wat hij allemaal te weten zou komen over mij. Maar na een gesprek over vertrouwen en hoe het in het werk zou gaan was ik meer op mijn gemak.

Ik ben manisch depressief met een angststoornis, voor zo ver ik mij kan herinneren ben voel ik mij ongelukkig. Ook ben ik agressief en heb last van woede aanvallen. En hoopte dat Olav kon zien/ voelen waar dat toch vandaan kwam.

Door de reading en de vragen die daar uit voortkwamen heeft Olav mij bevestigd dat ik het mij niet ingebeeld had al die jaren. Ik ben/was ongewenst en onbegrepen. Te weinig liefde gehad. Wat een opluchting dat het dus niet tussen mijn oren zat. Ook heb ik zoveel verdriet dat ik niet weet waarom ik verdriet heb en uit dat zich in agressie en woede.

Wat ben ik blij dat er na zoveel jaren in therapie te zijn geweest Olav mij ECHT heeft kunnen helpen zaken op orde te stellen.

Voor mij is de reading een verrijking van mijn wie ik ben geweest. Ik heb door de handgrepen die Olav mij heeft gegeven meer vat op mijn leven. Ik ben nog steeds manisch depressief enz maar kan er nu beter mee omgaan.

Olav bedankt dat jij in mijn leven bent gekomen. Je bent een geweldige man en ik hoop dat ik je nog lang een vriend mag noemen.

Anne-Marie uit Groesbeek

zegt op 09-01-2016 om 14:56 uur:


Gisteren hebben we een reading met ons paard gehad van Olav. Mijn dochter en ik vonden het een erg bijzondere ervaring. Alleen al om eens "door de ogen van Olav" naar je eigen paard te kijken was heel mooi. Het paard was zo ontspannen, op z'n gemak en knuffelig. Ze hadden samen meteen een goed contact. We hebben ook veel informatie gekregen waar we wat aan hebben. We gaan er zeker mee aan de slag. Ik ben er nu nog van onder de indruk. Van te voren had ik geen idee wat ik ervan moest verwachten dus mijn dochter en ik hadden afgesproken om het maar gewoon over ons heen te laten komen en eerst te kijken wat Olav te vertellen had alvorens vragen te gaan stellen. Als je met vragen zit over het gedrag van je paard, met dingen met je paard worstelt of gewoon nieuwsgierig bent kan ik iedereen zo'n reading aanbevelen.

Daniëlle uit Scherpenzeel

zegt op 28-09-2015 om 10:40 uur:


Nu ongeveer ruim 2 maanden geleden is Olav bij mijn paard geweest.
Ineens liet mijn paard zich vallen in de vrachtwagen en was ze zelf wat onrustiger dan normaal. Ze liep wel telkens zelf de vrachtwagen op, ze ging altijd met plezier mee, maar zodra we gingen rijden liet ze zich al vallen. De ene keer vaker dan de andere keer. Door heel rustig te rijden en zo haar vertrouwen weer terug proberen te krijgen probeerde we het zelf op te lossen. Ook haar anders in de vrachtwagen zetten hielp niet. Totdat we over een stukje van 5 minuten een half uur deden omdat ze al 4x was gaan liggen waren we er eigenlijk klaar mee en wisten we niet meer wat we eraan moesten doen. Ze kwam kapot te vrachtwagen uit, haar hele heup ging telkens open en haar been / hak ook. Het werd gewoon te gevaarlijk.

Na wat zoekwerk kwamen we bij Olav terecht, we waren ten einde raad en vroegen hem om een bezoek bij mijn merrie.

Zo gezegd zo gedaan, mijn merrie laat eigenlijk weinig vreemde mensen dicht bij haar en al helemaal geen mannen. Mijn merrie accepteerde hem eigenlijk vrijwel gelijk, hij is samen met mijn merrie aan de slag gegaan. Na een uurtje met wat punten die Olav naar voren bracht, waar ik hem telkens gelijk in moest geven, moest ik het de volgende dag weer gaan proberen.

Heel bizar, we gingen een klein stukje met haar op pad. Wonder boven wonder bleef ze staan, ze vond het nog spannend maar ze liet zich niet meer vallen. Nu ruim 2 maanden later en veel kilometers verder op de teller heeft ze zich nog steeds niet meer laten vallen, ze rent zelf de vrachtwagen in, geef duidelijk aan wanneer ik iets zachter moet rijden (oren in de nek) en de rest van de rit staat ze vrolijk met haar oortjes naar voren. Durf nu zelf gelukkig alleen weer met haar op pad te gaan.

Ik kan iedereen Olav adviseren, hij is een rustige en sociale man die de dieren voorop heeft staan. Ik laat hem nu gewoon elk jaar terug komen. Het zekere voor het onzekere!

Heel eerlijk, zelf wisten we niet wat we van Olav zijn bezoek moesten denken maar we hebben het paard voorop staan. En dat is ook wat Olav heeft. Mocht je onverklaarbaar gedrag hebben van je paard waar je maar telkens niet uit komt, of zit je paard niet lekker in zijn vel? Laat Olav zeker eens langs komen, misschien helpt het wel !!

Liza uit Zaandam

zegt op 18-06-2015 om 23:02 uur:


Het was een hele bijzondere ervaring de reading met mijn paard. Naast dat een aantal dingen bevestigd werden voor mij in de reading vertelde Olav ook over rugproblemen bij mijn paard. Die pijnlijke rug is inmiddels door een dierenarts & osteopaat ook geconstateerd en onder behandeling. Heel fijn om op deze manier closer met je paard te komen.

Marlous uit Hilversum

zegt op 01-04-2015 om 16:14 uur:


Vorige week woensdag liep ik van de trap af en zakte door mijn linker knie en kon ik er niet meer opstaan.
In 2006 heb ik mijn kruisband afgescheurd dus dit was al mijn zwakke plek.
Maandag naar de fysio, maar die maakte zich zorgen het kon of een kneuzing zijn of mijn meniscus.
Dinsdag heeft Olav heeft mijn knie behandeld, bij het behandelen kwam mijn kat Do snel ook op schoot en legde haar pootje op zijn hand. Deze kat is niet zo dol op andere mensen, eigenlijk alleen op mij. Dit was al een bijzondere ervaring.
Maar nadat Olav weg was werd s avonds mn been heel warm en gingen spiertjes bewegen. De warmte trok van plek naar plek, dit was ook goed te voelen. Mn been werd losser en kon hem steeds beter bewegen.
De dag erna, woensdag, had ik fysio. De fysiotherapeut was opgelucht en merkte dat mijn been veel soepeler was en dat er echt vooruitgang was. De testen gingen goed! Hij houdt het op een kneuzing en verwacht dat het allemaal wel snel weer beter zal gaan!
Super bedankt Olav!!

Vorige 2/4 Volgende

Schrijf in het gastenboek


Naam:*
Woonplaats:
Bericht:*
Smileys:
Spamfilter:* Wat is zeven plus vier?